1-2022. Masszőr tábor

2022. augusztus 26-28. Öregbakony Turistaház,  Bakonyszentlászló – Vinye 1. (Győr-Veszprém vonalon vasuttal is megközelíthető a Cuha völgyi vasutszakaszon vonattal, közös utazás, telekocsi szervezésben segítünk) - korlátozott számban még vannak szabad helyek!!!

JELENTKEZÉSI ŰRLAP AZ OLDAL ALJÁN TALÁLHATÓ!

Elhelyezés: turista szállás, több ágyas szobákban - lepedőt, ágyneműhuzatot szükséges hoznod.

Konyha, étkező, grillsütő, fedett terasz, tusoló, angol wc van, de alapvetően egyszerűek a körülmények.

Bakonyszentlászló - Vinye 1 szállás az erdő mélyén:

Tábor mottója: feltöltődés madárcsicsergős  ERDŐ MÉLYÉN, pont úgy AHOGY te SZERETNÉD!

FOTÓK A 2022. JÚLIUSI PÉNZESGYŐRI MASSZŐR TÁBORBAN KÉSZÜLTEK

Tervezett szabadidős programok:

• a tábor környezete által biztosított pihenés,
  • ismerkedés kollégákkal, beszélgetések, tapasztalatcsere – értéke felbecsülhetetlen,
  • kirándulás a Bakonyban, tengés,  lengés,  nézelődés,  madarak énekének hallgatása, csillagászati távcsővel az égbolt megfigyelése - előadással (időjárás függő program),
  • szombat esti angyali masszőrök angyal szárnyakkal...

Tervezett szakmai programok:

• Az elmaradhatatlan oda-vissza masszázsok az általad ismert technikával.
  • Szilikon köpölyözökkel végzett csúszó köpöly bemutató, a mindennapi masszázsod kiegészítéséhez. Ha eddig nem ismerted, nem alkalmaztad, ezt követően biztosan fogod. Köpölyözőeszközöket biztosítok a kipróbálásra.
  • Onkológiai masszázs bemutató.
  • Interaktív előadás: 10 leghatékonyabb vendégszerző, vendégkörbővítő lehetőséged – melyből 9 teljesen ingyenesen használható.
  • Masszőrként szívesen átadnád a tudásod, és magasabb órabért szeretnél elérni oktatóként, szakmai mentorként? Általános információk lehetőségeidről.

Hát na, a köpöly tényleg univerzálisan használható :-)

Jelmezverseny

Ezt a több mint 10 éves hagyományunkat korábban minden táborlakó imádta. Minden évben tematikus témában egyeztünk meg a következő alkalomra. Volt már hippi korszak, kőkorszak, Disney világa, erdei tündérek, manók, piros-fekete, kalóz, római mitológia….most 2022-ben az ANGYALI MASSZŐRÖK bulija fog következni szombat este.

Jelentkezéshez űrlap az oldal alján!

A következő fotók korábbi táborokban készültek.

Most 2022-ben, több év elszigetelődést követően minden eddiginél jobban szükségünk van a személyes találkozásokra, szakmai beszélgetésekre, egymás megismerésére,  gondtalan feltöltődésre a természet, az erdő mélyén, egy tábortűz mellett.

A tábor életében, programjain  kötelezettség nélkül, szabadon, kedved szerint veszel részt, …vagy csak ülsz,  a lábadat lógatva.

Nincs más dolgod mint  kitölteni a jelentkezési lapot az oldal alján. A létszám korlátozott!!

Tábor részvételi díja: 19.800 Ft, mely magában foglalja a szállást 2 éjszakára, programokat, meleg turista menüt (pénteken vacsora, szombaton ebéd, vacsora).

2022. AUGUSZTUS 26-28-ra  van lehetőséged jelentkezni az űrlap kitöltésével, beküldésével:

BETELT! Amennyiben szeretnél értesítést kapni a következő tábor időpontjáról, kérlek jelezd e-mailban az info@masszorvagyok.hu címen.