Angi Nimród vezetőségi tag

2022. Masszőr tábor

2022. július 1-3-ig, Bakony erdejének mélyében, Zirc mellett szervezzük az idei nyári masszőr tábort.

A tábor helyszíne: Pénzesgyőr

Időpontja: 2022. július 1-3.

Elhelyezés: kulcsos házban, több ágyas szobákban - hálózsákot, lepedőt szükséges hoznod, vagy saját sátorban is táborozhatsz (ez utóbbit kérlek jelezd).

Konyha, étkező, szabadtéri kemence, grillsütő, fedett terasz, tusoló, angol wc van, de alapvetően egyszerűek a körülmények.

Tábor mottója: feltöltődés a madárcsicsergős  Bakony közepén, pont úgy AHOGY te SZERETNÉD!

Tervezett szabadidős programok (fotók korábbi masszőr táborokban készültek):

• a tábor környezete által biztosított pihenés,
  • ismerkedés kollégákkal, szakmai előadások, beszélgetések, tapasztalatcsere – melyek értéke felbecsülhetetlen,
  • kirándulás a Bakonyban, tengés,  lengés,  nézelődés,  madarak énekének hallgatása,
  • szombat esti jelmezes szórakozás...

Szombat délelőtt fakultatív program (önköltséges): a pár kilométerre levő Bakonybéli monostor meglátogatása.

Tervezett szakmai programok:

• Az elmaradhatatlan oda-vissza masszázsok az általad ismert technikával.
  • Szilikon köpölyözökkel végzett csúszó köpöly bemutató, a mindennapi masszázsod kiegészítéséhez. Ha eddig nem ismerted, nem alkalmaztad, ezt követően biztosan fogod. Köpölyözőeszközöket biztosítok a kipróbálásra.
  • Onkológiai masszázs, nyirokmasszázs bemutató, ismertető.
  • Interaktív előadás: 10 leghatékonyabb vendégszerző, vendégkörbővítő lehetőséged – melyből 9 teljesen ingyenesen használható.
  • Masszőrként szívesen átadnád eddig megszerzett tudásod, megosztanád szakmai tapasztalataid? Magasabb órabért szeretnél elérni oktatóként, szakmai mentorként? Általános információk lehetőségeidről.

Jelmezverseny

Ezt a több mint 10 éves hagyományunkat korábban minden táborlakó imádta. Évente más és más tematikus témában egyeztünk meg a következő alkalomra. Hippi korszak, kőkorszak, Disney világa, erdei tündérek, manók, piros-fekete, kalóz, római mitológia….most 2022-ben az ANGYALI MASSZŐRÖK bulija fog következni szombat este.

Jelentkezéshez űrlap az oldal alján!

Most, 2022-ben, több év elszigetelődést követően minden eddiginél jobban szükségünk van a személyes találkozásokra, szakmai beszélgetésekre, egymás megismerésére,  gondtalan feltöltődésre a természet, az erdő mélyén, egy tábortűz mellett.

A tábor életében, programjain  kötelezettség nélkül, szabadon, kedved szerint veszel részt, …vagy csak ülsz,  a lábadat lógatva.

Nincs más dolgod mint  kitölteni a jelentkezési lapot az oldal alján. A létszám korlátozott!!

A JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT kérlek, csak akkor töltsd ki, ha TÉNYLEGESEN SZERETNÉL RÉSZT VENNI!

Tábor részvételi díja: 19.800 Ft, mely magában foglalja a szállást 2 éjszakára, programokat (kivéve a Bakonybéli fakultatív kirándulást), közös reggeliket (kovászos kenyér - rávalóval).

A JÚLIUSI TÁBOR LÉTSZÁMA BETELT, AMENNYIBEN SZERETNÉL ÉRTESÍTÉST KAPNI A KÖVETKEZŐ SZERVEZÉSÉRŐL, KÉRLEK TÖLTSD KI AZ ŰRLAPOT:

2022. Masszőr tábor érdeklődés

Név *:
Telefonszám *:
E-mail címed *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!