Kinesio tanfolyam

Òrák száma: 8
Időtartam: 10:00 – 18:00 h
Àr: 18.000.- Ft

Masszőrök Egyesülete tagoknak 3000 Ft-os kedvezmény a részvételi díjból (igazolásához
a tagdíj utalásáról vigyél magaddal a képzésre másolatot, melyet be kell mutatni, a kedvezményt csak akkor lehet érvényesítettni)!

Időpontok / Helyszínek:

Időpontokról érdeklődés az Oriolus-Med elérhetőségein.

Alap és haladó tanfolyamok Nyugat-Magyarországon, Káldi Csaba vezetésével:

Időpontokról érdeklődés az Oriolus-Med elérhetőségein.

Alap és haladó tanfolyamok Kelet-Magyarországon, Szabó Gábor vezetésével:

Leírás:

Alaptanfolyam a Kinesiotaping megismeréséhez, kivitelezésének elsajátításához és az önálló tape felviteléhez. Az alaptanfolyam nem nyújt mély anatómiai ismereteket (hanem feltételezi azokat), a tanított indikációk ragasztandó felületének anatómiáját tárgyalja. Minden tape-anyagot az Oriolus-Med biztosít, és ezért külön nem kell még fizetni.

Bevezetés a Kinesiotape elméletébe, Kinesiotape koncepció

Az Kinesiotape eszközismertetés, fiziológia hatásmechanizmusa

Alap tudnivalók a tapek használatához

Tárgyalt technikák: lazító izomragasztás (ez megközelítőleg
6-8 panasz típusra jó izmonként) és ízületi rögzítések

Izom-taping (indikációk tárgyalása: jelentkező panaszok,

Ízület-taping (indikációk tárgyalása: jelentkező panaszok,

Nyirok-taping (indikációk tárgyalása: jelentkező panaszok,

Metodika és munkamenet:

Elmélet – power point vetítés

Kinesiotape eszközismertetés – saját szalagjainkon, kézbe adva mindenkinek, 12 profi masszázságyat biztosítunk.

Izom,- Ízület,- Nyirok-taping egymáson

Javaslom, hogy az urak és hölgyek is fürdőruhába öltözzenek az utcai ruhájuk alá, hogy egymáson a tapet fel is tudjuk helyezni. Egy alkar és egy lábszár (és térd) legyen szőrtelenítve előtte 2 nappal.

Ki kezelhet? Aki működési engedéllyel rendelkezik emberek kezelésére, nekik tanfolyamunk egy továbbképzés, másnaptól már tape-elhetnek a nálunk tanultaknak megfelelően, mindezt jogszerűen. Kinesiotapingre további működési engedély kiváltása nem szükséges, mert nincs önálló TEÁOR száma.

Az ár magában foglalja a gyakorlat során felhasználásra kerülő tape anyagigényt is. A tanfolyamon minden színt használni fogunk, a szalagot nem feltétlenül kell majd levenni, akinek problémája akad, célzottan fogjuk megkezelni.

ISMÉTLŐK: Akik már részt vettek képzésünkön, de szeretnék még egyszer látni az egész tanfolyamot, jöhetnek ismétlőre. Ekkor ha csak hallgatóként vesznek részt, kezelőágynál helyet nem foglalnak, tapet nem fogyasztanak (nem ragasztanak), féláron ülhetik végig a képzést. Ismétlő második bizonyítványt nem kap.

Ha újra részt vesznek teljességgel, az teljes árú képzésnek számít. Ismétlőre ugyanúgy weben kérjük a bejelentkezést, megjegyzésbe írva, hogy „Ismétlő“.

Jelentkezés: kérünk küld el a kiválasztott képzési időponttal és helyszínnel, neved, telefonszámod, e-mail címed,  számla címed az info@oriolus-med.hu e-mailra.