Kapcsolat

Podhorszky Tibor
Masszőrök Egyesülete elnöke

Levelezési cím: Budapest 1202
Szakolca u. 32.

E-mail: info@masszorokegyesulete.hu

mariann

Kedves Adózási ismeretek, könyvelési ismeretek előadásra jelentkező!

Köszönöm az érdeklődésed, sajnos a kialakult helyzet miatt az előadás elmarad. A kiszámíthatatlanság miatt a jövőben sem tervezzük pótolni, inkább egy másik megoldás mellett döntöttünk.

Klimász Mariann felveszi a hanganyagot a kivetítőre tervezett ppt előadás képeivel, és ezt összeszerkeszteti. Sajnos ez sokkal időigényesebb, mint a tervezett 3 órás előadás tartama, valamint ehhez további szakember közreműködésére is szükségünk van. 

Az anyagok felvétele már elkezdődött, de a vágás, szerkesztés, online feltöltése sajnos több időt igényel.

Azonban azt gondolom, így az előadás számotokra sokkal könyebben használható lesz, mivel bármikor visszanézhető. Tematikusan kerül felbontásra, több részletben.

Így a minden rosszban van valami jó, abszolút igaz ebben az esetben is.

Az elmúlt napokban rengeteg minden változott az adózással kapcsolatban is, és még további változások várhatók. Ezekből az aktuális információk szerepelni fognak benne (erről már most is találsz információkat a honlapunkon, a Hasznos tudnivalók menü pontban).

Jelenleg még nem tudni, hogy a KATA adózókra bejelentett járulék elengedésének mi lesz az adminisztrációs módja. Automatikusan fog járni, vagy űrlapon kell igényelni...(ma, március 25-én ez még ismeretlen).

Köszönjük a türelmetek ebben az egész országot, világot érintő krízisben, nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerül személyesen találkozni veletek.

Amint az előadás feltöltésre kerül (akár még csak részletekben) küldeni fogom az elérhetőséghez a linket. Erről szintén értesítlek SMS-ben, így biztos tudni fogsz róla. A csoportos SMS küldés nem a saját telefonunkról történik, így arra nem tudsz válaszolni sem, az egy online felület. 

Masszőr vállalkozóként, jelenleg most te sem vállalhatsz vendéget (törvényileg még lehet, de szakmailag már nem javasolt), ami lehet 1-2, de akár 3-4 hónap is.

Mint masszőr marketinggel évek óta foglalkozó (Fekete Ibolya), szeretném a segítségemet felajánlani, ha eddig még nem ismerted, követted az ehhez kapcsolódó:
Masszőr vagyok Masszőr marketing - Facebook oldalalam követésének javaslatával. Akár még csak tervezted a kezdést, akár már egy sikeres vállalkozás tulajdonosa voltál. Most mindenki kezdő, vagy újra kezdő vállalkozó lesz.

Részletes útmutatókkal szeretném támogatni a vállalkozásod életben tartását (igen, arra is szükséged van, még ha csak virtuálisan tudod is kivitelezni), valamint az újra indítását. 


Üdvözlettel: Klimász Mariann - előadó könyvelő,  Fekete Ibolya -  előadás szervezője.