Kapcsolat

Podhorszky Tibor
Masszőrök Egyesülete elnöke

Levelezési cím: Budapest 1202
Szakolca u. 32.

E-mail: info@masszorokegyesulete.hu

Oktatási intézmények

Kedves Masszőrképző intézmények, oktatók!

A 2018-as I. Masszőr Konferencia bebizonyította, nem csak életképes, hanem létfontosságú egy olyan szakmai konferencia, expo, ahol a masszőrök, masszőriskolák és masszőrellátók összegyűlhetnek. A személyes kontaktus pótolhatatlan szerepe vitathatatlan – rendkívül markáns bizalomépítő szerepe van. A találkozó hozadékaiból az összes résztvevő profitálhat – nem csak eszmei, hanem gyakorlati szinten is.

Nem mondunk újat!

Nélkületek lehetetlenné válna a masszőrök munkája – a folyamatos fejlődés záloga a tanulás, tapasztalás. A szakmai újdonságok, a masszőrök klienseinek egyre összetettebb problémái  új követelményeket támasztanak eléjük. Az igazán elkötelezett masszőrökre nem kevés teher nehezedik, helyt kell állniuk a mindennapokban, teljesíteni kell fizikai és szellemi síkon is.

Az információ áramlás, a kommunikáció gördülékenysége sok tényezőn múlik – semmi nem garantálja, hogy az üzenet célba jut, és a tanítvány eljut a megfelelő oktatásra, jelen esetben hozzátok.

Könnyítsük meg a masszőrök életét! Kínáljuk tálcán a lehetőségeket!

Ha szívesen lennétek részesei a 2019. november 3-án megrendezésre kerülő II. Masszőr Konferenciának, jelentkezzetek! A résztvevőknek óriási lehetőség a találkozó! A masszőrszakma nagyívű, folyamatos fejlődése mindig új elvárásokkal, és ennek megfelelően új eredményekkel rukkol elő. Ezért is jó, ha összegyűlünk – egy tér, egy közösség: találkozhatnak az  információk. Ezekből nem maradhattok ki ti sem!

A konferencián bemutatkozhattok, minőségi kapcsolati tőkére tehettek szert, pozícionálhatjátok helyeteket a szakmai körökben, növelhetitek a brand-értéket.

A 2018-as konferencián a szervezési idő rövidsége miatt nem sikerült megkeresni egyetlen tanintézményt sem – igény pedig lett volna rá. A 2019 évi kongresszuson már mindenkinek helye lesz, aki számít, és akinek számítunk!

Masszőr képző iskolák, intézmények részére 40.000 Ft-ért tudunk helyet biztosítani (ez az ár tartalmazza 2 fő szakmai belépőjét 19.800 Ft-ban).

Egyéni oktatók részére 30.000 Ft a bemutatkozás lehetősége (ez az ár tartalmaz 1 fő részére szakmai belépőjegyet 9.800 Ft-ban).

Asztal bérlési díj: 2.000 Ft/db, mérete 180x80 cm
Asztal terítővel: 3100 Ft/db
Asztal terítővel + asztal szoknyával: 4600 Ft/db
Paraván bérlés 120x250 cm: 1300 Ft/db

Résztvevők ajándék konferencia táskájába prospektus, szórólap elhelyezés 7.500 Ft.

Vegyétek figyelembe, hogy ez a rendezvény a 6.500 fős, zárt masszőr szakmai csoportunkba kerül kihirdetésre az oktatási intézmények, oktatók, képzések megnevezésével, esetleges konferenciára szánt egyedi ajánlatával!

2019. Masszőrképző jelentkezése

Masszőrképző intézmény, vállalkozó neve *:
Kapcsolattartó neve *:
Kapcsolattartó telefonszáma *:
E-mail cím *:
Pontos számlázási cím *:
Rendezvényen résztvevő munkatársak neve *:
Igényelt asztalok száma:
Igényelt paravánok száma:
Igénylem a résztvevők ajándék táskájába prospektus, szórólap, céges ajándék elhelyezését *:

Megismertem a rendezvény képfelvétel készítés szabályzatát, és azt elfogadom *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!