Masszőrök Egyesülete

TestSzobrász

Hogy mi is az a Terítő kezelés?

Floridában az NFL amerikai foci ligába való bejutásért edzőtáborozó fiatal tehetségek kapják a Terítő kezeléseket napi rendszerességgel. Ez a másnéven Lágy-Rolfing kezelés abban segíti őket, hogy a 40 méteres sprintet 5 másodperc alatti idővel teljesítsék. Sejthető, hogy a megterhelés embertpróbáló ebben a 6 hetes edzőtáborban.

A TestSzobrász Műhelyben a 2 napos Terítő workshop alkalmával ezt a technikát, egy 45 perces teljes testet lefedő profi kezelést fognak megtanulni a résztvevők.

A workshopot Pegán Attila vezeti, aki maga is részt vett 2016-ban a floridai edzőtáborban és több olyan sportolóval dolgozott, akik aztán bekerültek a játékosbörzén az NFL valamelyik csapatába.

Tapasztalataink szerint a sportolók regenerálódásához szinte elengedhetetlen a megfelelő fasciális és myofasciális kezelés, a megterhelő és hosszú szezonban.

A workshop tananyaga a TestOlvasás, a kötőszöveti érintés és az Anatomy Trains alapvető ismereteire épül.

A 2+1 napos workshop +1 napján egy teljes csapatot fogunk kezelni, ami fontos tapasztalatot ad a sportolókkal való munkához.

A workshop 9-17 óráig tart mindkét napon.

A +1 napról információk hamarosan.

A floridai edzőtáborról készült blogbejegyzés az alábbi oldalon érhető el:

Testszobrász képzés

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!