Kapcsolat

Podhorszky Tibor
Masszőrök Egyesülete elnöke

Levelezési cím: Budapest 1202
Szakolca u. 32.

E-mail: info@masszorokegyesulete.hu

Webáruházak, kiállítók

II. Országos Masszőr Szakmai Konferencia – mutasd meg élőben a termékeidet!

2019. november 3. Lurdy Konferencia Központ

Kedves Masszőrellátók, webáruházak, termékforgalmazók és gyártók!

A 2018-as I. Masszőr Konferencia bebizonyította, nem csak életképes, hanem létfontosságú egy olyan szakmai konferencia, expo, ahol a masszőrök, masszőriskolák és masszőrellátók összegyűlhetnek. A személyes kontaktus pótolhatatlan szerepe vitathatatlan – rendkívül markáns bizalomépítő szerepe van. A találkozó hozadékaiból az összes résztvevő profitálhat – nem csak eszmei, hanem gyakorlati szinten is.

Nem mondunk újat!

Nélkületek lehetetlenné válna a masszőrök munkája, hiszen hiába a kéz, hiába az ész, hiába a lélek és az elkötelezettség – mindez nem elég. Egyéb „földi” feltételekre is szükség van.
Ti pontosan tudjátok, a masszőrnek masszázstermékekre, tárgyi eszközökre, egyéb, a munkájához nélkülözhetetlen alkalmatosságra van szüksége, hogy valóban hatékonyan, profin, sikeresen végezze hivatását, és boldoggá, elégedetté tegye klientúráját.

Tudjuk, az online kereskedelem kőkemény konkurenciaharc egy olyan közegben, ahol minden esetleges. Az információáramlás, a kommunikáció gördülékenysége, célba érése sok tényezőn múlik – rendkívül nagy a verseny! Semmi nem garantálja, hogy a vásárló eljut a számára valóban megfelelő webáruházhoz, jelen esetben hozzátok. Márpedig ezzel mindenki veszít…

A masszőrök sikere a ti sikeretek is!

Ezúttal nyújts számukra kézzelfogható, tálcán kínált lehetőségeket!

2019. november 3-án manifesztálódhattok, hiszen a kongresszuson nem virtuálisan, hanem valóságosan prezentálhatjátok, képviselhetitek termékeiteket, személyesen mutathatjátok be üzleti hitvallásotokat. Légy előrelátó! Apró ajándékokkal, termékmintákkal, akciókkal, kuponokkal tedd magad emlékezetessé!

2019-ben már egy önálló előadó termet béreltünk számotokra, ahol fogadhatjátok az érdeklődőket. Több és hosszabb szünetet iktatunk be, hogy legyen idő is az ismerkedésre.

A 2019 évi II. Masszőr Konferencia – hasonlóan a 2018-ban lezajlott összejövetelhez –, szintén színvonalas szakmai találkozóhoz lesz, ígéretes lehetőség mindenkinek, aki kicsit is érdekelt a masszőrök világában. Aki részese volt, biztosan alátámasztja ezt. 

Gyertek, színesítsétek jelenlétetekkel ezt a gazdag, dinamikus, pezsgő eseményt, és profitáljatok!

A konferencián új távlatokat nyithattok, hiszen a „hálón” túl is van élet, határtalanok az üzleti lehetőségek. Bővíthetitek kapcsolati tőkéteket, ügyfélkörötöket, ötleteket meríthettek, tapasztalatot cserélhettek, hiszen a konferencia nem a versengésről, hanem az együttműködésről, az eredmények javításáról szól.

Ha szívesen lennétek részesei a 2019. november 3-án megrendezésre kerülő II. Masszőr Konferenciának, jelentkezzetek!

Webáruházak, termékforgalmazók, értékesítők részére 60.000 Ft a részvétel, egész napra a kiállítói teremben. Ez az ár magába foglal 2 db belépőt (ennek ára 19.600 Ft)

Asztal bérlési díj: 2.000 Ft/db, mérete 180x80 cm
Asztal terítővel: 3100 Ft/db
Asztal terítővel + asztal szoknyával: 4600 Ft/db

Paraván bérlés 125x250 cm: 1300 Ft/db

Résztvevők ajándék konferencia táskájába prospektus, szórólap elhelyezés 7.500 Ft.

Vegyétek figyelembe, hogy ez a rendezvény a 6.500 fős, zárt masszőr szakmai csoportunkba kerül kihirdetésre a kiállítók megnevezésével, esetleges konferenciára szánt egyedi ajánlatával!

Kérünk pontosan töltsd ki a következő űrlapot:

2019. kiállítói jelentkezés

Kiállító cég, vállalkozás neve *:
Kapcsolattartó neve *:
Kapcsolattartó telefonszáma *:
E-mail cím *:
Számlázási cím *:
Rendezvényen résztvevő munkatársak neve *:
Igényelt asztalok száma:
Igényelt paravánok darab száma:
Igénylem a résztvevők ajándék táskájába prospektus, szórólap, céges ajándék elhelyezését *:

Megismertem a rendezvény képfelvétel készítés szabályzatát, és azt elfogadom *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!