Yumeiho tanfolyam

Yumeiho masszázs tanfolyam:

Lukszics Ernő oktatóval

Yumeiho® több mint száz - meghatározott sorrendű - masszázsfogásból áll. Ez a tradicionális japán technika az egész test kezelésére kiterjedő módszer, amely a mozgásszervi panaszok egyik hatékony és eredményes alternatív gyógymódja.

Tanfolyamunk biztosítja jelentkezőink számára, hogy a módszer megértéséhez szükséges elméleti ismereteket és az alkalmazáshoz elengedhetetlen gyakorlatot megszerezze. A részt vevők minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy a részleteket is megértsék és megtanulhassák, hiszen a cél az, hogy mindannyian hiánytalanul birtokában legyenek az átadható ismereteknek.

A Yumeiho® masszázs alkalmazható más tanult módszerek kiegészítésére, szakmai tudásunk bővítésére, de az is megtanulhatja, aki csak otthoni vagy baráti körben történő segítségnyújtásra kívánja használni. A hivatásszerű alkalmazása természetesen hosszabb gyakorlást igényel, de az alapok a tanfolyam időtartama alatt megszerezhetők. A módszert úgy oktatjuk, hogy a nálunk végzett hallgatók számára a Yumeiho® ne csak egy keretek közé szorított és rutinszerűen ismétlendő, kötött mozdulatsorokból álló „masszázstechnika” legyen, hanem idővel a Yumeiho® mesterévé is válhassanak. Ezért a módszer elsajátításán túl tanulóink - a szakmai kompetencia határain belül – betekintést nyerhetnek többféle állapotfelmérő és diagnosztikai módszerbe, megismerhetik a leggyakoribb mozgásszervi panaszok lehetséges okait, tünetegyütteseit, valamint azt, hogy mi történik pontosan a szervezetben a kezelés során. Ezzel a szemléletmóddal könnyebben megérthető, hogy mit, miért csinálunk.

Hallgatóinknak azokat az „apró” részleteket is megmutatjuk (pl.: a masszázs üteme, ritmusa, mélysége, a terapeuta elhelyezkedése, testsúlyának optimális kihasználása, , …stb), amelyektől olyan Yumeiho® masszőrré válhatnak, akiknek a vendégeik szívesen adják tovább a nevét. A biztos alapok birtokában a többi már elszántság és kitartó gyakorlás dolga.

Már a tanfolyam első napjától arra törekszünk, hogy hallgatóink mielőbb beépíthessék saját praxisukba a módszert. Az ízületek mozgásterjedelmének javítására, a hibás ízületműködés helyreállítására alkalmazható fogások, tovább növelik az önálló munka eredményességét és hatékonyságát.

Yumeiho - I. szint (különálló modulként)

A tanfolyam díja: 70.000,- Ft
Japán I. oklevél - 100 USD

Yumeiho - II. szint (különálló modulként)

A tanfolyam díja: 70.000,- Ft
Japán II. oklevél - 200 USD

Tanfolyam díja (I. és II. szint egyben, 20.000 Ft kedvezménnyel)

120.000 Ft + japán oklevelek (+300 USD)
(Yumeiho I. oklevél: 100 USD, Yumeiho II. oklevél: 200 USD)
Ez esetben a tanfolyam díja 2 részletben is fizethető: 2 x 60.000,- Ft.
A japán oklevelek árát egy összegben kell fizetni (300 USD)

Jelentkezés: 15.000 Ft előleg befizetésével.

Bővebben, tanfolyamra jelentkezés: