Kapcsolat

Podhorszky Tibor
Masszőrök Egyesülete elnöke

Levelezési cím: Budapest 1202
Szakolca u. 32.

E-mail: info@masszorokegyesulete.hu

Együttműködés

Együttműködési szerződés lehetősége képző intézményekkel, oktatókkal, szervezőkkel

A Masszőrök Egyesülete egyik alapvető és fontos feladatának tartja, a masszőrképzés és továbbképzés színvonalának javítását.
Ez által segítve a masszőrök munkáját, a szolgáltatás hatékonyságát és eredményességét, úgy a közérzet javító-, mint a gyógymasszőri tevékenység területén. Helyet biztosítva, minden olyan masszázsfajtának, mely bizonyította hatékonyságát ezen a szakterületen.
E cél érdekében együttműködik, orvosokkal, gyógytornászokkal masszőrképző iskolákkal, intézményekkel, masszázs gyakorlati oktatókkal, elméleti tananyagokat tanító tanárokkal és tanfolyamot szervező vállalkozókkal, aki minimum két év szakmai oktatói előzménnyel rendelkezik.

 

A fenti cél elérésének érdekében, fontosnak tartjuk az oktatások és képzések színvonalának ellenőrzését.
Az ellenőrzés célja: az elméleti és gyakorlati tananyag megfelelő mennyisége, tartalma, és minősége. Fontos a mérhető tudás, tanuló által az oktatáson szerzett, elsajátított tudása, eredményes használhatósága.
Az oktatások, tanfolyamok végén a záró vizsgáknak egyértelműen bizonyítani kell, hogy a tanuló elsajátította a tananyagot és azt használni tudja.

Amennyiben szeretné támogtni munkánkat e területen, lehetőség van Együttműködési szerződés megkötésére.

Együttműködési szerződés adatlapja letölthető itt:

egyuttmukodesi-megallapodas_masze_2019-1-.doc

Kérjük vegye fel velünk az elérhetőségeinken a kapcsolatot, és legyünk partnerek, hogy a magyarszági masszőr képzés színvonalasabb legyen!