Kapcsolat

Podhorszky Tibor
Masszőrök Egyesülete elnöke

Levelezési cím: Budapest 1202
Szakolca u. 32.

E-mail: info@masszorokegyesulete.hu

KoroKan masszázs


KoroKan gyakorlati alaptanfolyam, a 27 országban védjegyzett képzés.

2020-ban is csak 60 fő részére tudunk KoroKan masszázs tanfolyami részvételt biztosítani. Oktatás szervező: KoroKan Nemzetközi Oktatási Közpiont Kft.
Kérlek minél előbb add le jelentkezésed, biztosítsd helyed a számodra megfelelő időpontra és helyszínre az oldal alján található űrlap kitöltésével.

A képzésre 100 %-os elégedettségi garanciát vállalunk, azaz, ha nem azt kapod, amit vártál, az első oktatási nap végén jelezheted, és kérdés nélkül visszafizetjük az addig befizetett részvételi díjadat.

2020. február 19-23. Budapest
(még 4 szabad hely)

2020. március 4-8-ig Sopron 

2020. március 13-17. Sopron (már nincs szabad hely)

Ezt követően nem lesz Sopronban tanfolyam!

2020. május 29-június 3. Budapest

Tanfolyam részvételi díja: 86.000 Ft

Budapesten 1000 Ft/nap, Sopronban 1000 Ft/nap tudunk igény esetén szállást biztosítani.

KoroKan Aktív és Junior masszázs

A masszázs alapját képezi  a KoroKan Aktív masszázs, mely technikájára épül rá a különféle állapotnak, életkori sajátosságoknak megfelelő Kismama és Senior masszázs.

A 60 perces kezelés alatt a masszőr 1400-1600 speciális nyomó-gyúró-simító fogást végez. A masszázst talajra helyezett matracon végzi, a vendég kényelmes pamut ruhában van.

A KoroKan masszázs  kimagasló elsődleges hatékonyságát:

 • az izom-ízületi rendszerre, a fascia háló direkt kezelésével,
 • központi idegrendszerre és a vegetatív idegrendszerre gyakorolt komplexitása révén éri el,
 • ezen keresztül valósul meg a hormonális hatás is.

Másodlagos hatás a perifériás keringési rendszer működésének javítása.

A KoroKan masszázs azzal, hogy a mély izmokat is eléri, az említett hatást nagyrészt a vegetatív idegrendszerre is ki tudja fejteni. Fontos, hogy véletlenül sem okoz az izmokban feszülést és így tejsav-felszaporodást (masszázs utáni izomfájdalom).

A vegetatív idegrendszeri hatás révén általános tonizáció jön létre, ami a vérkeringés és a nyirokkeringés javulásának alapja.

A vegetatív idegrendszer tonizáltsága a hormonszabályozásra kedvezően hat vissza.

 

A speciális nyomó-gyúró-simító mozdulatok az idegi reflexzónában folyamatos, közepes erősségű ingerületet tartanak fenn, amit a szervezet sokkal jobban fogad, mint a klasszikus masszázsoknál.

Az izmokra gyakorolt relaxációs hatás a hosszanti nagy hátizomban, a nagy farizomban és a medencei izmokban igen kifejezett.

A vér- és nyirokkeringés serkentése elsősorban az övtől lefelé eső területeken azonnal érezhető közérzeti javulást eredményez.

Egyedülállóan, fájdalom mentesen lazítja a fascia háló mélyen fekvő részeit is.  Direkt hatással van a csontokat körülvevő csonthártya vérellátottságára is.

Relaxál, energetizál, harmonizál, észrevétlenül hozza egyensúlyba a bal és jobb oldal izomrendszerét.

A  KoroKan masszázs egy protokoll kezelés, ami azt jelenti, hogy mindig a gyakorlati képzésen  elsajátított 100 lépést kell elvégezni a megadott sorrendben és kivitelezési pozícióban.

Az aktív korosztály összetett problémáira a hagyományos nyugati masszázsok nem minden esetben tudnak hatékony, gyors megoldást nyújtani. Jelen korunknak a gyorsaság, a vendég mielőbbi fájdalommentesítése már alapkövetelménye.

Fontos, hogy ne a sokadik kezelésre reagáljon javulással a vendégünk szervezete, hanem akár már az első kezelés után kimagasló eredményt érjünk el.

 

A módszer egyszerűsége és letisztultsága rendkívüli kincs a hivatalos gyógyítók, masszőrök, természtgyógyászok kezében.

KoroKan masszázs

Egyedülállóan, fájdalom mentesen lazítja a fascia háló mélyen fekvő részeit is. A lazító hatása  2-3 kezeléssel már maradandó, minimális az imok és az őket körülvevő fascia háló feszülésének visszatérése. Direkt hatással van a csontokat körülvevő csonthártyára is.
 

Pontosan ezért lehet képes:

 • az energiahiányos állapotok megszüntetésére,
 • a mozgásszervi és gerincproblémák korrigálására,
 • a nyak-, hát- és derékfájdalmak csökkentésére, megszüntetésére,
 • az ödémás állapotok javítására,
 • a kimerültség, fáradékonyság megszüntetésére,
 • az idegesség ingerlékenység oldására,
 • a szervezet méregtelenítésére,
 • krónikus fejfájások, alvászavarok enyhítésére, megszüntetésére.

A tanfolyamon az 5 napos gyakorlati képzés keretében megtanuljuk a kezelés fogásait, helyes kivitelezési pozicióit, sorrendjét.
Vizsgára jelentkezés 30, önállóan elvégzett masszázs kezelés után van lehetőséged, egyéni időpontban. Vizsga díja: 12.000 Ft.

Az eredményes vizsgát tanúsító oklevél mellé ingyenesen biztosítjuk:

 • Az új szolgáltatásod megismertetését segítő kezdő reklámcsomagot (InfoCard a masszázsról, névjegy, vendégnyilvántartó lap, masszázs utalványok,  plakát grafikai anyagát, melyet önállóan nyomtathatsz a szükséges mennyiségben). 
 • Megjelenést a masszázst bemutató és masszőrközvetítő weblapunkon egy évig. A www.korokanmasszazs.hu oldalon összegyűjtöttünk minden, a leendő vendégeid számára fontos információt. Itt mindent megtalálnak a KoroKanról és masszőrjeinkről, így rajtunk keresztül is rád találhatnak és ellenőrizhetik, hogy te valóban szakképzett KoroKan masszőr vagy.

Továbbképzés formájában a KoroKan Aktív és Junior masszázs vizsgától számított fél év után van lehetőség részt venni a KoroKan Senior és a Kismama masszőr képzésen.

KoroKan masszázs

Jelentkezési űrlap

Név *:
Képzés időpontja *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:
Számlázási név, cím *:
Üzenet:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!